Fyll på kontorsförråden

Oavsett vad för typ av företag man bedriver så kommer man att ha ett behov av kontorsartiklar. Har man ett åkeri så kommer man att behöva sitta på kontoret emellanåt och skicka fakturor och andra kontorsgöromål. Kanske efter ett tag så har ni möjlighet att anställa någon som sköter om det praktiska på kontoret. Se till att regelbundet fylla på kontorsförråden så man inte stå utan pärmar, pennor, papper och annat som kan behövas.

Ett bra tips kan vara att skriva ner och skapa en lista över vad som förbrukas mest på ert kontor. Se till så man kan fylla i om det börjar minska och man är i behov att beställa något. Anteckningsblock och pennor kanske är det som ni mest gör av med på ert företag.

Se till att det finns av detta hemma i förrådet så man kan plocka ut vid behov. Kolla också upp med de anställda på företaget om det finns några speciella behov som behöver köpas in. Inför ett nytt år så kanske det är almanackor för kommande år som ska köpas in.

Det ser så olika ut hos de flesta företag med kontorsmaterial. Vissa kanske använder mer av något som någon annan inte alls använder. Det är en fördel att regelbundet fylla på förråden med kontorsmaterial. Skrivarna behöver både papper och färg för att man ska kunna skriva ut de pappers som behöver skrivas ut. Se till att det alltid finns extra patroner till skrivaren.