Tydliga märkningar

Märkningarna på dina varor eller redskap uppfyller en rad funktioner. Faktum är ändå att få inser hur stor betydelse etiketter och små beskrivningar har för att verksamheten ska fungera.

Om du tittar på märkning ur kundens synvinkel, är det visserligen några standardiserade märken som sticker ut. Men du kommer antagligen att behöva anpassade etiketter och märkningar för just ditt företag.

Informativa märkningar

Etiketter och datumstämplar är exempel på informativa märkningar. Säljer ditt företag produkter behöver du alltså antagligen ett system för att effektivt märka parti och datum för tillverkning. På större företag eller arbetsplatser där tydliga och varierande instruktioner är viktiga för de anställda, förmedlar märkningar på redskap och delar istället hur du ska använda dem.

Marknadsföring etiketter

Säljer du tjänster kan du höja din trovärdighet genom att lyfta fram ditt varumärke på dina redskap. På så vis påminner du kunden om ditt företag och löper förstås också mindre risk att bli bestulen på redskapen. Detta eftersom de har ett unikt utseende och är svåra att sälja vidare.

Olika företag erbjuder såväl skräddarsydda etiketter som individuella lösningar för fortgående märkning. Vare sig du behöver en unik robot eller tusen rullar etiketter, kan du hitta mer information på nätet och få en lösning som passar just dig.